Menu

. ENZIMS ACCELERADORS

Sessions: 1
Lloc: Al centre
Máxim per aula: Grup Aula

Destinataris
Primària 2
Primària 3
Primària 4
Primària 5
Primària 6
Responsable/s
AECCPsicòloga 

 
Descripció
Es farà un petit experiment per a demostrar que els enzims són proteïnes que ajuden les cèl·lules per accelerar reaccions. Per exemple, encara que l’aigua oxigenada es descompon de manera natural en aigua i oxigen, un enzim anomenat catalasa pot fer que aquesta reacció succeeixi d’una forma molt més ràpida.
Tot el material necessari el proporciona l’Associació Espanyola Contra el Càncer.
Objectius
L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) desenvolupa el programa “Ciència per a tots” amb l’objectiu d’apropar la ciència a la societat i conscienciar de la importància de la investigació en la lluita contra el càncer.
Volem implicar la societat en la investigació mitjançant un millor coneixement del que la ciència pot i podrà fer en la lluita contra el càncer.


Continguts
Conceptes:
Investigació i salut, i prevenció del càncer
Procediments:

Actituds:
Potenciar la curiositat pel coneixement científic.
Metodologia
Abans:
.
Durant:
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines, gradient i nanopartícules) que ofereix l'AECC són d'una durada de 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.
Després:
Recursos
MaterialEquipamentAporta responsableAporta centre
Material domèstic 
Observacions
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines, gradient i nanoparticules) que ofereix la AECC són d'una durada de 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.