Menu

. LUMINES-CIÈNCIA

Sessions: 1
Lloc: Al centre
Máxim per aula: Grup Aula

Destinataris
Primària 2
Primària 3
Primària 4
Primària 5
Primària 6
Responsable/s
AECCPsicòloga 

 
Descripció
Sabies que els científics poden pintar les cèl·lules amb llum? Es farà un petit experiment per a mostrar les tècniques de luminescència i la importància d’aquesta tècnica en l’estudi del càncer. A més, es donarà a conèixer a l’alumnat com funciona el mètode científic.
Objectius
L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) desenvolupa el programa “Ciència per a tots” amb l’objectiu d’apropar la ciència a la societat i conscienciar de la importància de la investigació en la lluita contra el càncer.
Volem implicar la societat en la investigació mitjançant un millor coneixement del que la ciència pot i podrà fer en la lluita contra el càncer.


Continguts
Conceptes:
Mètode científic, investigació i prevenció del càncer.
Procediments:

Actituds:
Potenciar la curiositat pel coneixement científic.
Metodologia
Abans:
.
Durant:
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines- ciència, gradient i nanopartícules) que ofereix l'AECC són d'una durada de 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.
Després:
.
Recursos
MaterialEquipamentAporta responsableAporta centre
Material domèstic 
Observacions
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines-ciència, gradient i nanopartícules) que ofereix l'AECC són d'una durada de 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.