Menu

. NANOPARTÍCULES

Sessions: 1
Lloc: Al centre
Máxim per aula: Grup Aula

Destinataris
Primària 2
Primària 3
Primària 4
Primària 5
Primària 6
Responsable/s
AECCPsicòloga 

 
Descripció
Mitjançant l’experimentació a escala macro, s’explicaran els fonaments per a comprendre el procés de nanoencapsulació; procés per aïllar una substància, protegir-la de la interacció exterior en l’escala nano, de forma que la substància aïllada no perdi les seves propietats i pugui realitzar l'alliberació controlada de l’encapsulació en el moment i amb el ritme que es desitgi.
Objectius
L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) desenvolupa el programa “Ciència per a tots” amb l’objectiu d’apropar la ciència a la societat i conscienciar de la importància de la investigació en la lluita contra el càncer.
Volem implicar la societat en la investigació mitjançant un millor coneixement del que la ciència pot i podrà fer en la lluita contra el càncer.


Continguts
Conceptes:
Investigació i càncer.
Procediments:

Actituds:
Potenciar la curiositat pel coneixement científic.

Metodologia
Abans:

Durant:
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines-ciència, gradient de densitat i nanopartícules) que ofereix la AECC són d'una durada de 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.
Després:
Recursos
MaterialEquipamentAporta responsableAporta centre
Material domèstic 
Observacions
Atès que els 5 tallers de "Ciència per a tots" (El superpoder dels antioxidants, enzims acceleradors, lumines-ciència, gradient de densitat i nanopartícules) que ofereix l'AECC són d'una durada 20/30 minuts, es poden realitzar 2 o 3 tallers en una sessió.